Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norge

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: V.v.kontakta Marknadsavdelningen direkt

Tack för en succéturné - vi ses igen på VA Tour 2021!
Publisert: Torsdag 7. Feb 2019

Då har vi avslutat VA Tour Sweden för den här gången.

Jönköpings Elmia fylldes i veckan av mängder av brunnar, pumpar och rörsystem och naturligtvis allt annat inom markförlagd VA, och lockade över 400 besökare.

Om du inte vill vänta till 2021 så är du varmt välkommen att besöka vår systermässa VA Tour Norge som i år går på två orter i Nordnorge. 18 norska leverantörer ställer ut i Tromsø den 24 april och i Bodø den 26 april.

 
 
  Möt den största gruppen leverantörer till Sveriges VA-infrastruktur! Om det här nyhetsbrevet ser konstigt ut i ditt e-postprogram, klicka här  
Hemsida | Vidarebefordra | Avsluta prenumeration
Tack för en succéturné - vi ses igen på VA Tour Sweden 2021 

Då har vi avslutat VA Tour Sweden för den här gången. Jönköpings Elmia fylldes i veckan av mängder av brunnar, pumpar och rörsystem och naturligtvis allt annat inom markförlagd VA, och lockade över 400 besökare.

Totalt hade vi 2500 deltagare under den här Touren som hölls på fem orter från Piteå i norr till Malmö i söder och många nöjda röster har hörts från både utställare och besökare. 

Nu laddar vi om och lanserar inom kort VA Tour Sweden 2021, håll utkik på vår hemsida och i våra nyhetsbrev för aktuella datum och platser!