Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norge

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: V.v.kontakta Marknadsavdelningen direkt

LANSERING AV NY HEMSIDA!
Publisert: Fredag 8. Feb 2019

Furnes är stolta över att kunna presentera en helt ny hemsida!

Känner ni inte igen er riktigt?

Inte så förvånande, för vi lanserar nu efter nyåret 2019 vår nya hemsida!

Hemsidan har även fortsättningsvis en bra sökfunktion och är ett mycket bra verktyg för att hitta rätt gatugjutgodsprodukt, men med ett fräschare utseende och en möjlighet att lite lättare och snabbare navigera till rätt produkt. Ni kan söka på antingen vårt FURNES-nummer, eller på ett RSK-nummer.

På frontsidan hittar ni givetvis våra menyer högst upp som vanligt, men i tillägg finns våra gatugjutgodsprodukter uppdelade direkt på frontsidan. Bara att klicka sig fram under “PRODUKTER".

Under t.ex. "GATUGODS" hittar ni lätt till rätt kategori och dimension. Det är dessutom enkelt att klicka sig fram till övrigt gatugjutgods till vänster i menyerna på samma sida.

Under “PRODUKTER” på frontsidan hittar ni också “AKTUELLT”. Här ser ni snabbt vad som händer i marknaden och i just ert distrikt. Vet ni inte vilket distrikt ni tillhör? Gå in under “AKTUELLT/DISTRIKTSANSVARIGA” så hittar ni kontaktperson och karta uppdelad med distrikt för just ert område.

Till sist vill vi bara att ni tar en titt på "AKADEMI". Här finns all information ni kan behöva i ert arbete, såsom t.ex. monteringsanvisningar, belastningsklasser, certifikat och byggvarudeklaration. 

För att komma direkt till "AKADEMI", klicka här.


Skrevet av: Tina Ekström